Serki Góralskie (10 szt)

29.70

Dodaj do ulubionych
Dodaj do ulubionych

Opis

Serki Góralskie to jeden z tych produktów, które zawsze zajadamy podczas pobytu w Zakopanem – często także kupujemy je także do domu. Nic dziwnego – te serki są pyszne, zdrowe i pożywne.

Białe, niewędzone serki góralskie, są mięciutkie, sprężyste i delikatne, lekko słone w smaku. Bardzo lubią je także dzieci. Serki góralskie to także gotowy pomysł na szybką, imprezową przekąskę.

Serki powstają z mleka krowiego.

SZCZEGÓŁY I SKŁAD

Pełna nazwa środka spożywczego: ser podpuszczkowy
Masa netto: 35g / 1szt, 350g / 10szt
Wykaz składników: mleko krowie, sól, podpuszczka
Data ważności: Podana na opakowaniu.
Warunki przechowywania: Przechowywać w warunkach chłodniczych temperaturze: 2 – 8 st. C.
Producent i Dystrybutor: Wyprodukowano w Polsce dla TRADYCYJNIE Sp. z o.o., ul. Królowej Jadwigi 17, 34-400 Nowy Targ
Wartość odżywcza w 100g sera: wartość energetyczna 1301kJ/313kcal, tłuszcz 25 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 17,4 g, węglowodany 1,7 g, w tym cukry 0,2 g, białko 20,4 g, sól 1,03 g.

Produkt zamknięty w opakowanie próżniowe.

Waga produktów
Podana przy danym produkcie waga jest orientacyjna. Cena dotyczy sztuki produktu – produkt może być w rzeczywistości lżejszy lub cięższy (+/- 10%).

Z czego wynika różnica? Nasze wędliny nie powstają w fabryce a według tradycyjnych metod. Wędzenie, suszenie – te wszystkie procesy sprawiają, że końcowo każde mięso, kielbasa, szynka czy boczek w danej partii są nieco inne – prosto z natury.

Wygląd produktów
Przedstawione na zdjęciach produkty stanowią jedynie propozycję podania. Naturalne metody wyrobu sprawiają także, że każdy Produkt różni się wyglądem – przedstawione na zdjęciach produkty mają charakter orientacyjny.


Certyfikat
Prawdziwy Oscypek może powstać tylko na Bacówce u Bacy, który posiada specjalny certyfikat - Zobacz certyfikat