Opis
Zobacz nasz naturalny, wiejski salceson, który smakiem przypomina ten wyrabiany wiele lat temu według ludowej receptury. Salceson to świetna alternatywa dla zwykłej wędliny – dobrze smakuje zarówno jako przekąska w plasterkach, jak i na kanapce.
Nasz salceson jest dobrze doprawiony i aromatyczny. Swój smak zawdzięcza pysznym kawałkom mięsa wieprzowego, przyprawom i specjalnemu procesowi gotowania.
SZCZEGÓŁY I SKŁAD
Pełna nazwa środka spożywczego: salceson wieprzowy, produkt mięsny, grubo rozdrobniony, parzony
Masa netto: 700g
Składniki: mięso wieprzowe, serca, ozorki, głowy, golonko wieprzowe, woda, pieprz, sól, czosnek (100g produktu wyprodukowano z 80g mięsa)
Data ważności: min. 2 tygodnie od daty wysyłki (w zależności od numeru partii; na każdym wysłanym produkcie znajduje się etykieta z datą ważności)
Warunki przechowywania: Przechowywać w warunkach chłodniczych temperaturze: 2 – 8 st. C.
Producent i Dystrybutor: Wyprodukowano w Polsce dla TRADYCYJNIE Sp. z o.o., ul. Królowej Jadwigi 17, 34-400 Nowy Targ
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Produkt zamknięty w opakowanie próżniowe.
Waga produktów
Podana przy danym produkcie waga jest orientacyjna. Cena dotyczy sztuki produktu – produkt może być w rzeczywistości lżejszy lub cięższy (+/- 10%).
Z czego wynika różnica? Nasze wędliny nie powstają w fabryce a według tradycyjnych metod. Wędzenie, suszenie – te wszystkie procesy sprawiają, że końcowo każde mięso, kielbasa, szynka czy boczek w danej partii są nieco inne – prosto z natury.
Wygląd produktów
Przedstawione na zdjęciach produkty stanowią jedynie propozycję podania. Naturalne metody wyrobu sprawiają także, że każdy Produkt różni się wyglądem – przedstawione na zdjęciach produkty mają charakter orientacyjny.
Certyfikat
Prawdziwy Oscypek może powstać tylko na Bacówce u Bacy, który posiada specjalny certyfikat - Zobacz certyfikat