Pasztecik z miodem

10.90

Wyczyść
Dodaj do ulubionych
Dodaj do ulubionych
SKU: Brak danych Kategorie: ,

Opis

Doskonały pasztet? To taki z lekko chrupiącą skórką i aksamitny w środku.. Pasztet ze świeżą pajdą wiejskiego chleba i pomidorem to gotowy pomysł na pyszne, pożywne śniadanie, ale równie dobrze sprawdzi się także na imprezie jako dodatek do deski wędlin.

Lubisz smaki przypominające dawne czasy? W takim razie koniecznie skosztuj naszego paszteciku z dodatkiem miodu. Bazą naszych pasztetów jest najwyższej jakości mięso (wieprzowe, wołowe i drobiowe) a także wątróbka, przyprawy i miód. Wypiekamy je dla Was codziennie.

SZCZEGÓŁY I SKŁAD

Pełna nazwa środka spożywczego: pasztet, wyrób podrobowy, wieprzowy, drobno rozdrobniony, pieczony
Masa netto: 250g
Składniki: mięso wieprzowe 51%, tłuszcz wieprzowy, wątroba wieprzowa, woda, preparat mleczny (zawiera mleko), skrobia ziemniaczana, sól, przyprawy (w tym gorczyca), ekstrakty przypraw, aromaty mięsne, śmietanka w proszku (zawiera mleko), miód 1,3%, emulgatory E471, E472c, wzmacniacz smaku E621, hydrolizat białka sojowego, stabilizator E407a, regulator kwasowości E331, błonnik roślinny, przeciwutleniacz E300, substancja konserwująca E250
Data ważności: min. 2 tygodnie od daty wysyłki (w zależności od numeru partii; na każdym wysłanym produkcie znajduje się etykieta z datą ważności)
Warunki przechowywania: Przechowywać w warunkach chłodniczych temperaturze: 2 – 6 st. C.
Producent i Dystrybutor: Wyprodukowano w Polsce przez Firma Majerczyk Spółka Jawna, ul. Św. Jadwigi Królowej 77, 34-424 Szaflary dla TRADYCYJNIE Sp. z o.o., ul. Królowej Jadwigi 17, 34-400 Nowy Targ
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość odżywcza w 100g produktu:
wartość energetyczna 379 kcal, tłuszcz 36g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 16 g węglowodany 1,5 g w tym cukry <5 g białko 12 g, sól 2,2 g

Produkt zamknięty w opakowanie próżniowe.

Waga produktów
Podana przy danym produkcie waga jest orientacyjna. Cena dotyczy sztuki produktu – produkt może być w rzeczywistości lżejszy lub cięższy (+/- 10%).

Z czego wynika różnica? Nasze wędliny nie powstają w fabryce a według tradycyjnych metod. Wędzenie, suszenie – te wszystkie procesy sprawiają, że końcowo każde mięso, kielbasa, szynka czy boczek w danej partii są nieco inne – prosto z natury.

Wygląd produktów
Przedstawione na zdjęciach produkty stanowią jedynie propozycję podania. Naturalne metody wyrobu sprawiają także, że każdy Produkt różni się wyglądem – przedstawione na zdjęciach produkty mają charakter orientacyjny.


Certyfikat
Prawdziwy Oscypek może powstać tylko na Bacówce u Bacy, który posiada specjalny certyfikat - Zobacz certyfikat